SANERING

Klotter

Vi hjälper till med klottersanering och klotterskydd för att dels ta bort befintligt klotter men även utföra förebyggande åtgärder

  Klotter

  Konsultera utför klottersanering och klotterskydd

  Konsultera utför sanering av fastigheter, fasader, gångtunnlar, hissar och skyltar från klotter. Vi kan sanera på de flesta underlag och väljer metod och medel beroende på färgen som använts vid klottret och den underliggande ytan. I det fall där klottret har trängt ner i underliggande yta rengör vi det och förbereder det för ommålning. Vi rekommenderar att kontakta en sakkunnig målare för en slutfinish.

  Konsultera utför även klotterskydd av fasader, väggar, hissar och andra utsatta platser för att förebygga klotterproblem. Klotterskyddet appliceras på den rena ytan och skapar en skyddande hinna som förhindrar och gör det svårare för klotter, färg, trafikfilm, smuts och andra föroreningar att tränga in i underlaget. Klotterskyddet är diffusionsöppet så att underlaget kan andas om det behövs. Om nytt klotter uppstår på behandlad yta, kan det enkelt tas bort med vanligt vatten. 

  Skyddet gör även det svårare för oönskade reklammaterial, affischer och klistermärken att fästa. Klotterskyddet håller upp till fem år och är lätt att återskapa. Det kan även användas i utrymmen som utsätts för hård nersmutsning, såsom lackboxar, bilverkstäder, tvätthallar och andra utrymmen för att underlätta rengöring.

  Kontakta oss

  Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor som rör oss eller vår verksamhet.

  0770-33 94 00

  Lärlingsgatan 29C, 904 22 Umeå