Fukt

Avfuktning

Avfuktning vid långvarigt läckage eller vid plötslig akut skada. Vanliga ställen för detta är vind, krypgrund, torpargrund eller källare. Vi hjälper även till med byggavfuktning / styrd klimathållning.

  Avfuktning

  Har du råkat ut för en akut vattenskada eller helt plötsligt upptäckt fuktskada?

  Avfuktning är en viktig förebyggande åtgärd för att eliminera gynnsamma förhållanden för mikrobiell tillväxt och korta ner långa torktider. Med professionell avfuktning kan behov av andra ingrepp som riva och bygga om ofta undvikas, vilket innebär att fastigheter eller utrymmen snabbare kan tas i bruk. Detta gör avfuktning till ett fördelaktigt val i många situationer.

  Avfuktning

  Fukt på din vind,krypgrund, torpargrund,källare

  Fuktproblem i vind, krypgrund, torpargrund eller källare kan skapa obehagliga och potentiellt skadliga förhållanden för boende. Konsultera kan hjälpa dig att utreda och identifiera orsakerna till fuktproblem och erbjuda lämpliga åtgärder för att förebygga och eliminera problemen. Detta kan innebära att man genomför en besiktning, utför fuktsäkring eller rekommenderar andra åtgärder. Om du misstänker fuktproblem i din bostad, rekommenderar vi att du kontaktar Konsultera för att få hjälp med att genomföra en utredning och vidta lämpliga åtgärder.

  Avfuktning

  Byggavfuktning/styrd klimathållning

  Konsultera kan hjälpa till att säkerställa att nyproducerade byggnader är klimatsäkra och torra genom att använda effektiva avfuktningsåtgärder.        Vi kan ge råd och tips om förbättringar och effektiviseringar av byggprocessen, samt hjälpa till med samordningen via inplanerade fuktronder för att säkerställa att byggnaden är torr och frisk under byggprocessens olika delar. Avfuktning kan även hjälpa till att utdriva fukt och återvinna energi, samt snabba på tidplaner för byggprojektet.

  Kontakta oss

  Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor som rör oss eller vår verksamhet.

  0770-33 94 00

  Lärlingsgatan 29C, 904 22 Umeå